Jump to content
HWBOT Community Forums
TASOS

Team member lost almost all entries and points

Recommended Posts

Someone please have a look.

http://hwbot.org/user/looproll/

 

This member kept loosing points everyday and noticed it was not only points actually.

 

Lost almost all points (except the very new results).

 

His hardware library is empty.

http://hwbot.org/user/looproll#Hardware_Library

 

But his wall is still full of results

http://hwbot.org/user/looproll#mywall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please let me know , if we have any news about this matter.

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

On obvious technical bugs like these it might be best to post them at rev 7 thread or send a PM to richbastard

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/15/2018 at 4:41 PM, websmile said:

On obvious technical bugs like these it might be best to post them at rev 7 thread or send a PM to richbastard

Already done that ... nothing so far

?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The logs indicate that looproll all his submissions himself, manually, between 2018-02-13 11:13:19 and 2018-02-13 15:45:35. Could this be a language issue? It took him several hours to delete each of his submissions one by one, this was not an accident. Or his account was hacked?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ve read your reply Mr richba5tard to the thread that my team captain Tasos created about that strange situation to my points and subs lost

Id like to clarify about me after reading your reply 

First my understaning of English is enough to read and speak.

Second im servicing all day laptops and desktops in my company and hwbot is a tab in my companys server its impossible for me to have 4-5 hours to manually delete my subs one by one, not mentioning that this action is so idiotic as i could easily delete my account i really dont understand your reply

As for someone hacked my account? I dont understand too hacked for hwbot only?? 

Anyway the only thing i could infom you is that i didnt delete any of my 4 years subs moreover one by one as you mentioned hwbot subs iand my account created only for my passion with oc witch is my hobby, now my subs are not accesible by me my points are lost and from your reply i m confused, if you have the ability or the will to recover my subs and my points i would be appriciate it, please let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi looproll,

I'm sorry to inform you someone tried to delete your account at 2nd feb, 11:13 in the morning. It failed, luckily, due to a timeout, but caused most of your submissions to be deleted.

The origin IP was 77.49.80.226, Athens, Greece.

I'm restoring a backup from the 12th of februari to handpick your old submissions, but give me some time as this is very time consuming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've restored a backup of all your submissions made prior to februari 12th, looproll. Please change your password asap.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×